De week van Tante Kee

De week van Tante Kee · 08. september 2018
En daar ben ik dan weer! Leuk jullie afgelopen week weer te hebben mogen verwelkomen in een gerestylde winkel. De winkel is 2 weken dicht geweest. Er is geverft, gezaagd en geschuurd. Met als resultaat een bijna compleet nieuw interieur. De kasten bevielen me qua kleur niet en ik wilde er meer verkoopruimte bij. Dan ga je de hoogte in als de aantal vierkante meters niet meer willen worden ;-) Er is nu meer rust in de winkel, met antracietkleurige kasten en extra schappen. Wat een werk, maar wat...

De week van Tante Kee · 11. augustus 2018
Wie de Facebook pagina van Tante Kee een beetje volgt zal het afgelopen week niet ontgaan zijn dat Tante volop in de summersale zat! Ik heb verschillende mensen blij kunnen maken met leuke spullen voor een fijne prijs. Nadat een aantal meubels een nieuwe bestemmig hadden gevonden volgden er ook veel accessoires. Met het gevolg dat de winkel er nu echt een beetje armzalig uitziet. Tijd voor nieuwe spullen zeg ik! En daar is plaats voor gemaakt hoor :-). Kussens, kaarsen, windlichten,...

De week van Tante Kee · 04. augustus 2018
En dan is ineens de halve winkel leeg. Op een avond, een paar dagen ervoor, krijg ik een appje; 'We doen het hoor!' Dat is toch leuk, dat de verkoop gewoon via de app door kan gaan, terwijl ik een filmpje zit te kijken :-) Mijn oogappeltje, mijn unieke eenmalige pareltje heeft een nieuw baasje gevonden... en wat zijn ze er blij mee! Fantastisch! Al gauw kreeg ik de foto's door via de app; 'Miran, hij staat geweldig!!!' En daar was ik het volkomen mee eens! De salontafel is op de juiste plek...

De week van Tante Kee · 21. juli 2018
En daar sta je dan. In een hal van ruim 20.000 m2 vol met spullen. Woonaccessoires en lifestyle artikelen. Boekjes en beelden. Planten en potten. Kussens en keukenspullen. Mijn oog valt op een vaasje. Een klein bol handgemaakt, aardewerk vaasje. Prachtig geglazuurd in verschillende kleuren. Met daarop allemaal, in verschillende kleuren, geglazuurde vlinders. Alsof ze net aan zijn komen fladderen. Het is echt een beetje een kunstzinnig vaasje. Zo'n item waarbij je bij voorbaat al weet; die is...

De week van Tante Kee · 14. juli 2018
Aan het begin van de week werd ik verrast door een bui. Zowaar, na weeeeeken geen regen meer te hebben gezien werd ik verrast. Natuurlijk was ik net even 10 minuutjes de deur uit waardoor mijn halve inboedel nat regende. Het water stond in mijn fotolijstjes. Mocht je je afvragen wat mijn halve inboedel buiten deed, het kwam uit de schuur want we zijn aan het opruimen thuis. Dat moet zo af en toe. Maar dat doe je niet zomaar even. Daar moet je voor in de opruim mood zijn! Zo'n bui dat je denkt,...

De week van Tante Kee · 07. juli 2018
Het aftellen is begonnen... Voor veel mensen begint volgende week de vakantie, nou ja.... de scholen krijgen vakantie, voor ons als ouders is het nog maar te bezien of je over vakantie kan spreken. De eerste weken zijn je kinderen nog steeds vroeg wakker (net als ik), willen ze 's morgens voor een schermpje zitten (maakt niet uit wat, als het maar beweegt en geluid maakt. En als ik iets vraag heb ik nog beweging, nog geluid!), krijg ik ze met geen mogelijkheid de pyjama uit, ruzien ze elkaar de...

De week van Tante Kee · 30. juni 2018
Er lijkt geen einde aan de zonnige dagen te komen... verhitte gezichten komen de winkel binnen, waar het zo mogelijk nog warmer is . Sorry, een flitsende airco heeft dit winkeltje niet. Het is er wel gezellig, met leuke bijzondere spullen, een kan onbeperkt koud muntwater en natuurlijk wat lekkers te snoepen. Dat hoort bij Tante Kee namelijk. Sommigen van jullie weten de weg dan ook prima te vinden voor een kopje thee met een zoetje en een gezellig gesprek. Na mijn week vakantie (wat als een...

De week van Tante Kee · 23. juni 2018
Verveling. Daar had ik als kind nog wel eens mee te maken. Nu weet ik wel beter, had ik er toen maar van genoten. Als creatief mens staat mijn brein echt nooit stil. En dat is soms best vermoeiend. Ik heb zoveel dingen die ik leuk vind om te doen dat ik vervolgens gewoon maar alles doe, want keuzes maken is niet mijn sterkste punt. Gelukkig kan ik heel veel creativiteit en ideeën kwijt in mijn winkeltje. Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er zo af en toe een ander gezicht bij Tante Kee te...