week 9 t/m 15 september 2018

Wat heb ik sinds de interieur verandering in de winkel veel enthousiaste reacties van jullie ontvangen! Het is leuk wanneer je energie steekt in iets nieuws, dat ook zijn uitwerking heeft in positieve zin! De spullen komen beter tot hun recht en het is gezelliger. 

Veel positieve reacties ook op de producten van Knit Factory!

De omslagdoeken hangen uitnodigend in hun prachtige kleuren. Je moet wel sterk in je schoenen staan deze heerlijke sjaals te weerstaan. Ze dragen ongelooflijk comfortabel kan ik je vertellen. De kwaliteit en de kleuren zijn onweerstaanbaar.

Zo onweerstaanbaar dat ik het niet na kon laten me te verleiden door de keukenlijn die je keuken die landelijke en gezellige touch geeft. Ook van de hand van Knit Factory. 

Wie de Facebookpagina van Tante Kee volgt heeft de foto's voorbij zien komen. Woensdag ligt het in de winkel. Ik kan niet wachten. 

Afgelopen week heb ik de breierij bezocht waar alles gemaakt wordt. Een ambachtelijk proces waar ik mijn ogen heb uitgekeken. Bij het woord breierij denk je al gauw aan wol en breipennen, maar zo werkt het natuurlijk niet. Al zouden heel wat omaatjes met veel plezier onder het genot van een kopje thee en een kaakje en het nodige "heb je het al gehoord?" die spullen in elkaar pennen. Maar nee, deze breierij (een van de laatse die Nederland rijk is!) werkt wel op ambachtelijke wijze maar ook met katoen en acryl. En ja, ook een beetje wol, afhankelijk van het product.

Wat er voor zorgt dat de items oersterk en functioneel zijn. Anders een beetje lastig afdrogen met wollen handdoeken ;-)

 

Laten we het eens over iets anders hebben. Jullie vensterbankprobleem. "Heb ik die dan?" Ja, best veel mensen ook. Je wilt eens wat anders in die vensterbank dan twee potten met een plant. Maar wat dan? En ze zijn ondiep, wat past dan? En het moet ook van de buitenkant leuk staan he!

"Wat moet ik ermee Tante Kee?"

Aankomende week ga ik op zoek naar mooie landelijke spullen die in jouw ondiepe vensterbank passen.

Loop gerust eens binnen met een foto van jouw vensterbank, dan kunnen we er samen eens naar kijken en zien of we een leuke oplossing kunnen vinden voor in jouw raam.   

 

Ik wens je een fijn weekend toe! 

 

Liefs, Miranda