· 

Nieuwe hebbe-hebbe-hebbedingen!

En daar ben ik dan weer! Leuk jullie afgelopen week weer te hebben mogen verwelkomen in een gerestylde winkel. De winkel is 2 weken dicht geweest. Er is geverft, gezaagd en geschuurd. Met als resultaat een bijna compleet nieuw interieur. De kasten bevielen me qua kleur niet en ik wilde er meer verkoopruimte bij. Dan ga je de hoogte in als de aantal vierkante meters niet meer willen worden ;-) Er is nu meer rust in de winkel, met antracietkleurige kasten en extra schappen. Wat een werk, maar wat een resultaat! 

Degenen die regelmatig even bij Tante Kee binnenlopen hebben de transformatie ervaren, het is gezelliger maar nog steeds overzichtelijk en rustig. 

Veel geklust dus, maar ik ben ook even een weekje met man en kinderen ertussenuit geweest. Wat heerlijk was dat! 

Als je na een vakantie weer zin hebt om naar huis te gaan en allerlei dingen aan te pakken weet je dat het een geslaagde vakantie is geweest! 

Er is veel gebeurt in winkel de afgelopen 2 weken. De mensen die tussen de 'rommel' door hebben gesnuffeld kunnen dat beamen. Sorry voor de rommel. Het moest even ;-) 

Kasten moesten opnieuw worden ingericht en er is veel nieuws uitgepakt wat allemaal weer een nieuw plekje moest krijgen. Ik heb een aantal erg toffe merken mogen verwelkomen. Merken maar ook veel eenmalige items. Ik wil namelijk wel nog steeds dat jullie niet elke keer dezelfde items tegenkomen. De collectie blijft wisselen.  Maar wat een aanvulling!

Het Deense IB Laursen met zijn stoere woonaccessoires. Het Engelse Bridgewater Candles met zijn heerlijke huisgeuren en het oer Hollandse Knit Factory met zijn kwalitatief hoogwaardige Hollandse breisels zijn prachtige toevoegingen voor de winkel. 

Of wat dacht je van de nieuwe kaarten? Ik wilde er graag kaarten bij hebben, maar kaarten, die vinden we overal al wel toch? Nah, niet deze!!

De prachtige Scandinavische fotografie in combinatie met mooie teksten maakt deze kaarten uniek. Kaarten met teksten die je kan versturen maar ook kaarten met tekstjes erop die supertof staan in een standaardje of aan de wand! Ook de verjaardagskalenders van deze lifestyle serie verdienen aanbeveling! Daar zitten overigens standaard 3 postkaarten bij, kadootje! En ach, ik heb maar meteen een display aangeschaft met kleine kadokaartjes. Leuk om aan een kadootje vast te maken met een lieve tekst erin geschreven. 

Ook is Tante Kee verkooppunt geworden van bakmixen van de Bakzolder. Werkelijk heerlijke cakemixen waar je alleen maar wat boter en eieren aan hoeft toe te voegen! Je snapt, die wilde ik verkopen! Dit weekend ga ik de stroopwafelcake uitproberen. 

Ik ben enthousiast!   

En die unieke eenmalige woonitems? Daar zorgt Be-Uniq voor. De naam zegt het al, unieke items met ieder zijn eigen unieke verhaal. Tijdloos en origineel. Alle items worden met veel passie stuk voor stuk uitgezocht in India. Het origineel oude karakter van deze woonaccessoires zorgen ervoor dat je je eigen stempel op je interieur drukt. 

Je kan dus gerust stellen dat Tante Kee een Werelds assortiment heeft! 

 

Ik wens jullie een heerlijk weekend toe! 

Liefs, Miranda