· 

Vakantie!

Wie de Facebook pagina van Tante Kee een beetje volgt zal het afgelopen week niet ontgaan zijn dat Tante volop in de summersale zat! Ik heb verschillende mensen blij kunnen maken met leuke spullen voor een fijne prijs. Nadat een aantal meubels een nieuwe bestemmig hadden gevonden volgden er ook veel accessoires. Met het gevolg dat de winkel er nu echt een beetje armzalig uitziet. Tijd voor nieuwe spullen zeg ik!

En daar is plaats voor gemaakt hoor :-). Kussens, kaarsen, windlichten, tekstbordjes, plaids, verschillende heerlijke geurlijnen voor in huis.... te veel om op te noemen! Zo ben ik nog bezig met uitbreiding van het assortiment en hoewel ik het haast niet kan houden om het jullie te vertellen ga ik toch eens wijselijk mijn mond houden tot ik 100% zeker ben dat het geplaatst gaat worden ;-)

Er komen dus veel nieuwe spullen aan maar ook het interieur gaat wat veranderen. Er worden kasten en schappen toegevoegd. Want zo'n klein winkeltje... tja. Dan ga je de hoogte maar in toch?

 

Zoals aangekondigd... was dit de laatste dag voor mijn vakantie, want ook Tante Kee heeft even een rustmomentje nodig. Dat wil zeggen... er wordt gezaagd, geschilderd en geboord en tijd voor het gezin gemaakt. Voordat we in september weer helemaal in het ritme zitten en ik me helemaal op het najaar ga storten.

De aankomende 2 weken zal het dus wel even rustig zijn op mijn Facebook pagina (daar waren jullie wel aan toe, niet? ;-) en ook mijn belevenissen als Tante Kee schuift 2 weken op.

Tegen die tijd kan ik jullie hopelijk eindelijk meer vertellen over het najaar en hoop ik jullie weer gezellig in mijn winkel te treffen!

Ik wens jullie een heerlijk weekend toe, en voor diegene die zich aangesproken voelen: nog een heerlijke vakantie!

Tot over 2 weken!

 

Liefs, Miranda