· 

Kastjes en kerstballen

En dan is ineens de halve winkel leeg. 

Op een avond, een paar dagen ervoor, krijg ik een appje; 'We doen het hoor!' Dat is toch leuk, dat de verkoop gewoon via de app door kan gaan, terwijl ik een filmpje zit te kijken :-)

Mijn oogappeltje, mijn unieke eenmalige pareltje heeft een nieuw baasje gevonden... en wat zijn ze er blij mee! Fantastisch! Al gauw kreeg ik de foto's door via de app; 'Miran, hij staat geweldig!!!' En daar was ik het volkomen mee eens! De salontafel is op de juiste plek terecht gekomen.

Dat ik ineens alle spullen op de grond had staan, daar was ik eigenlijk helemaal niet op voorbereid. Evenmin op de dame die binnenkwam en beide blauwe kastjes kocht. Ik ben dan zo benieuwd waar zulke eyecatchers terecht gaan komen! Nou gewoon, bij de mevrouw op haar werkplek, waar ze animatiefilms maakt en workshops geeft. Want ze wilde wel dat haar werkplek inspiratie zou geven. Nou, dat moet met 2 aquablauwe kastjes wel lukken! Supertof! 

En zo kwam het dat ik ineens nog meer spullen op de grond had staan, waar ik evenmin op voorbereid was. Het leuke is natuurlijk dat er nu weer van alles veranderd kan gaan worden aan het interieur! Want er worden allemaal toffe spullen ingekocht en die mogen straks een plaatsje krijgen in een van mijn nieuwe kasten. Ik kan niet wachten!!!

Jullie hadden me van de week moeten zien... in badkleding kerstballen inkopen. Ho, ho, achter de computer, dat dan weer wel. Eigenlijk koop ik altijd 'live' in maar dat ging deze keer niet dus dan maar via de webshop in dit geval. Kreeg ik het warm, hup het water in, even opdrogen en weer verder op schattenjacht. Ik kon op een gegeven moment geen kerstbal meer zien. Maar gut wat een gave collectie! Ik deel snel een sneak preview met jullie! De meeste leveranciers moeten hun najaar- en wintercollectie nog binnenkrijgen dus nog eventjes geduld... 

Dat er dit najaar leuke dingen aan gaan komen, daar kun je wel van op aan! De leukste, fijne spullen om van je huis een thuis te maken (dat hebben we wel nodig met maanden buitenleven), maar ook interactie met jullie! Er gaan leuke avondjes aankomen :-)

Tot die tijd zitten we nog volop in de zomer, dus geniet daar nog even van!

Ik wens jullie een heerlijk weekend toe! En zit je op je vakantiebestemming: geniet van jullie tijd samen en maak mooie herinneringen!

 

Liefs, Miranda