37 graden? Serieus?

Ik kan niet anders dan te beginnen met het prachtige zonnetje die ons masaal verwarmt heeft met haar stralen. Nee, ik ga zeker niet klagen dat het te warm was, want ik heb het op dit moment nog steeds liever dan een zomer vol regen. Maar eerlijk is eerlijk, als je 's morgens je winkel opent en de temperatuur in de winkel is in de ochtend al 30,5 graden dan wordt je niet blij hoor. Rede voor mij om ervoor te kiezen de afgelopen week de deur te sluiten. Voor die paar belachelijk warme dagen die we hebben gehad. Klimaatverandering.... zou het dan toch echt vaker gaan gebeuren? 's Zomers als die van 1976 en 2018? Dat we in de zomervakantie massaal naar het Noorden afreizen? Omdat het daar zo lekker koel is? 

Vanmorgen toen er eindelijk wat druppels (eindelijk...hoor mij!) naar beneden kwamen en een briesje door ons huis blies dan ook spontaan besloten dat het weer een mooie dag zou worden om de deur bij Tante Kee ook maar eens lekker open te zetten.

Met zulke warme weken en een winkel zonder airco en zelfs zonder arko (alleen de deur kan open) is het raadzaam om de website of Facebook pagina in de gaten te houden voor de openingstijden.

Als je een paar dagen vrij hebt beginnen mijn handen weer te jeuken. Ik wil aan de slag! Ik kwam de winkel binnen en wilde dit verzetten, en dat verzetten, en nog meer knalroze afprijsstickertjes plaatsen..... met het gevolg dat de halve winkel weer is verbouwd en beide etalages weer vernieuwd zijn en er weer lekker fris uitzien! Ik lijk wel gek met de hitte in de winkel, maar heb er nu toch wel weer schik van nu het af is!

Het nadeel van de sale tijd is wel dat het er toch echt wel rommelig uitziet in de winkel met al die knalroze stickers, maar met het oog op al het leuks wat er komen gaat heb ik het er voor over! Mocht je nog wat leuks zoeken, op schattenjacht zijn of een kadootje nodig hebben, denk dan eens aan Tante Kee! Er staat zoveel leuks tussen! Ook de meeste meubeltjes zijn afgeprijst, dus vond je dat blauwe kastje te gek of die origineel oude salntafel? Dit is je kans! Ik wil weer een andere opstelling dus er moet plaats vrij gemaakt worden!

Nou, zo warm als het geweest is beloofd het niet meer te worden, dus armpjes wijd en ga maar eens lekker in de wind staan! Een verademing na al dat geplak.

Ik wens jullie een zalig weekend toe!  

 

Liefs, Miranda