· 

Nieuw! De week van Tante Kee

Verveling. Daar had ik als kind nog wel eens mee te maken. Nu weet ik wel beter, had ik er toen maar van genoten.
Als creatief mens staat mijn brein echt nooit stil. En dat is soms best vermoeiend. Ik heb zoveel dingen die ik leuk vind om te doen dat ik vervolgens gewoon maar alles doe, want keuzes maken is niet mijn sterkste punt.
Gelukkig kan ik heel veel creativiteit en ideeën kwijt in mijn winkeltje.

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er zo af en toe een ander gezicht bij Tante Kee te zien is. Janneke, mijn moeder, vangt hier en daar een uurtje op wanneer ik andere dingen te doen heb.
Ik ben namelijk ook nog trouwambtenaar 👰🤵 en schrijf hier en daar wat voor de Betuwe Totaal en Entree.
Bakken is ook nog een grote passie van me. Ik ben als foodblogger actief geweest als Mevrouw Zoetekauw. Maar aangezien ik zelf bijna alles op at bleek dat geen heel handig tijdverdrijf 😉.
En de rest van mijn energie verdeel ik met liefde aan mijn gezin en met wat minder liefde aan het huishouden.

Met mijn wekelijkse blog laat ik je een kijkje in mijn week zien.
Zo nam mijn tante, Hennie, het vorig weekend even van mij over toen ik met mijn gezin en ouders een weekje van de zon op Menorca genoot. (Wat niet zonder slag of stoot ging want door niet op komen dagende taxi en daarna kapotte auto bijna de vlucht gemist).
Deze week was het weer aan de bak, waarbij ik Bianca blij heb gemaakt met een toffe tas van Juleeze die ze had gewonnen en ook het voorbereiden van de summersale ontbrak niet. Want ik wil straks wel plek hebben voor de toffe najaarscollectie die komen gaat!
Daar houdt ik jullie natuurlijk van op de hoogte.
Op de valreep kwam er nog een lastminute opdracht binnen voor een artikel voor de Betuwe Totaal.
Aankomende week staat een inkoopdag te wachten, dus volgende week weer allerlei nieuws bij Tante Kee!
Voor nu wens ik jullie een zalig weekend toe, geniet van het verkoelende briesje want volgens de berichten komt de ☀️ er weer aan!

Liefs, Miranda